0511-424 188/ 06-275 55 906 tinekevdbij@gmail.com

Welkom

tineke-f

Welkom op mijn website

Op mijn website kun je informatie over de consulten, workshops en cursussen over mediumschap die ik geef vinden.

Als klein meisje was ik een dromerig kind, werd toen al aangetrokken door wat de natuur ons aan alle mooie kleuren geeft.

Mijn gevoeligheid is in die tijd waarschijnlijk al ontstaan maar dat besef je als kind dan nog niet. Door het ondergaan van spirituele ervaringen heb ik inzicht gekregen dat er meer is tussen “Hemel en Aarde”.

Ik ben me er in gaan verdiepen en werd het mij duidelijk dat ik de energie van mensen en dieren kan lezen, energie kan doorgeven en contact kan maken met overleden dierbaren.

mediamiek-consult

Ik heb deze bijzondere kwaliteiten in 2008 verder ontwikkeld door het gaan volgen van workshops en de opleiding “Academie voor Mediumschap” in Naarden. Verder ga ik jaarlijks naar Engeland naar het Arthur Findlay College. Op deze mooie plek worden wekelijks professionele opleidingen gegeven gebaseerd op de standaard van de The Spiritualists’ National Union. Ik heb hier o.a. les gehad van internationale mediums Mavis Pittilla, Janet Parker en Simon James. Deze ervaringen hebben mij geleerd dat het werken als medium een serieus maar prachtig en liefdevol werk is. In een mediamiek consult mag ik doorgeven dat onze overleden dierbaren nog steeds om ons heen zijn en dat liefde altijd blijft bestaan, ook na ons overlijden. Een aura reading kan je o.a. inzichten geven in wat voor kwaliteiten je hebt en wat er op dit moment in je leven speelt.

Mijn passie is ook het geven van een demonstratie mediumschap, het “lezen” van bloemen en het doorgeven van de opgedane kennis door het geven van workshops en cursussen.