0511-424 188/ 06-275 55 906 tinekevdbij@gmail.com

Demonstratie mediumschap

Nieuwe datum: vrijdag 3 oktober 2014, 20:00-22:00 uur, Praktijk Maria Faber te Oosterwolde Aanmelden via www.mariafaber.nl.

Samen met collega mediums Cees van der Velde, Gieny Meester en Maria Faber geven wij regelmatig een demonstratie mediumschap voor het goede doel in Oosterwolde.

Deze avonden staan in het teken van het contact maken met dierbare overledenen en het lezen van energie uit bloemen en voorwerpen.

We starten de avonden met het maken van contact met de geestenwereld. Na een korte pauze gaan we verder met het aura lezen op verschillende manieren. Natuurlijk is er aan het eind van de avond nog ruimte voor het stellen van vragen.

 

Onze dierbaren in de geestenwereld zijn dezelfde individuen met dezelfde persoonlijkheid en karaktereigenschappen als toen ze nog op aarde leefden. Alleen de fysieke beperkingen, ziekte en pijn die eventueel in het aardse leven aanwezig waren, vallen weg. Onze dierbaren die zijn overgegaan letten voortdurend op ons en waken over ons welzijn. Ze zijn op de hoogte van alle belangrijke momenten in ons leven en vinden het fijn om daarbij aanwezig te zijn. Wat we graag willen doorgeven is dat het leven en hun liefde voor ons doorgaat, ook na de fysieke dood.

De toegang voor deze avonden is gratis, maar een donatie voor het goede doel is van harte welkom!

Huiskameravonden

Een huiskameravond is een ontspannen manier om meerdere mensen tegelijk kennis te laten maken met mediumschap. Ik kom bij u thuis en voor een groep van 8-10 mensen lees ik de meegebrachte bloemen of voorwerp. De informatie die ik uit de aura van de bloem of voorwerp haal kan betrekking hebben op uw fysieke, emotionele en geestelijke gesteldheid, uw persoonlijke kwaliteiten, werk en familie. Het kort consult duurt ongeveer 10 minuten.

Demonstratie mediumschap. Op deze avond worden boodschappen doorgegeven vanuit de spirituele wereld. Het is de taak van het medium om door middel van bewijzen en omschreven karaktertrekken te zorgen dat het contact bij de juiste ontvanger komt. Zodra het duidelijk is voor wie het contact bestemd is, geeft vaak onze dierbare overledene een boodschap aan de ontvanger

Doordat de groep klein is en meestal uit bekenden bestaat, is een huiskameravond een intieme en vaak indrukwekkende manier om kennis te maken met de spirituele wereld.